Anders

Het is de eerste keer dat mijn opdracht na een zwangerschapsvervanging doorloopt. Dat Gele kweekbakvoelde in het begin best vreemd. Ik heb mijn eigen project, waar ik nu eindelijk voldoende aandacht aan kan geven, maar al die andere projecten lagen opeens weer bij de vaste kracht. Alle plantjes die ik heb opgekweekt kunnen nu verder groeien in haar handen. Hier en daar heb ik nog een takje, maar verder niet. Ik heb de projecten netjes kunnen afronden en ze in vertrouwen overgedragen. Net zoals we dat vice versa voor de vervanging hebben gedaan.

Met haar terugkomst leek ook de balans op de afdeling weer anders. Zoals ik me voorstelde hoe hij was. Iedereen heeft zijn eigen manier van werken, en het was mooi om te zien hoe vanzelfsprekend die unieke aanpak weer terugkeerde en weer opging in de totale afdeling. Prachtig om te zien hoe iemand zijn plek weer vindt.

Met haar terugkomst leek ook de balans op de afdeling weer anders. Zoals ik me voorstelde hoe hij was.

Met mijn eigen nieuwe rol kan ik nu prima leven. Het is vreemd om minder om kantoor te zijn, maar aan de andere kant kan ik het taalproject nu echt goed op poten zetten en het de kans geven die het verdient.

Het is fijn dat de opdracht niet helemaal voorbij is. We werken in een prettig en hecht team, en ik ben blij dat ik daar nog wel even deel van uitmaak. Herken je dit verhaal als mijn collega, dan bedank ik je graag voor de dagen op kantoor:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.