Best hard werken op een kruispunt

Nee, ik ben niet ineens verkeersregelaar geworden. Ik probeer wel mijn eigen leven in goede banen te laten leiden en daarin botsingen te voorkomen. In eerste instantie ben ik daarom bezig met mijn nieuwe toekomst: geen communicatieadviseur of webredacteur meer, maar leerkracht-in-spé.

Dat betekent veel oefenen met iets wat ik ooit toch iets te vroeg op zij heb geschoven (rekenen en wiskunde), bepalen of ik 3 jaar of 2 jaar naar school wil en bedenken hoe ik school en werk straks ga combineren. En niet te vergeten: wat ik dan nu nog moet gaan doen. Tot en met september is dat mijn oude vak, maar dan wel zo dat mijn nieuwe toekomst ook de juiste route blijft volgen (nee, rechtdoor, niet linksaf!).

Dat geldt voor daarna eigenlijk ook wel, maar dan met minder uren. Hoe meer pedagogische en didactische bagage ik verzamel, hoe meer de klas zal lonken, vermoed ik zomaar. Naast een dag stage zal ik wellicht nog wel vaker voor de klas willen staan. Dat gaan we zien. Eerst nu even.

Nu zoek ik een baan of wat langere klus voor ongeveer 32 uur. Dan hou ik een dag per week over om op basisscholen mee te lopen en alvast te wennen aan mijn nieuwe toekomst. Heb je nog handen en/of hersens nodig? Bel of mail me dan even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.