Contact

Kansen pak je, die laat je niet zweven. Maar het is wel mooi als ze je dromen waarmaken.

Blogger op penZoekt u een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren communitymanager, communicatieadviseur en redacteur met hart voor haar vak? En heeft u een vacature voor 16 – 24 uur per week? Bekijk dan mijn CV of neem contact met mij op. Ik hoor graag van u!

LinkedIn Twitter Pinterest Envelop

2 reacties op “Contact

 1. Geachte heer en/of mevrouw,

  Zojuist kwam ik op uw website https://www.essebeswerkt.nl/ terecht en werd ik enorm getriggerd. Ik ben er namelijk van overtuigd dat onze websites een aanvulling op elkaar zijn. Het zou fantastisch zijn als u een link naar onze pagina https://www.adzuna.nl/ zou kunnen plaatsen. Op deze manier bouwen we samen naar een betere vindbaarheid van onze websites.

  Ik ben werkzaam voor adzuna.nl: een zoekmachine voor vacatures in allerlei branches. Er staan momenteel meer dan 250.000 vacatures op waarbij gericht gezocht kan worden per branche.
  We verzamelen vacatures waardoor sollicitanten eenvoudig hun droombaan kunnen vinden. We weten namelijk dat de zoektocht naar een nieuwe baan soms écht een uitdaging is.

  Ik kan me voorstellen dat u nog vragen over heeft, of dat u eerst meer informatie over ons bedrijf wilt ontvangen. In dat geval kunt u mij uiteraard bellen of mailen.

  Alvast bedankt en ik hoop op een prettige samenwerking!

  Met vriendelijke groeten,
  Lisa van Deelen

 2. Hoi Esther,

  Ik kwam je profiel tegen op Linkedin en ik vroeg me af of je nog ruimte hebt voor een opdracht.

  Ik hoor graag van je!

  Groet,

  Nina Weurman

  Langhenkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.