Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Tweeënhalf jaar schieten soms voorbij. Het waren twee pittige jaren, maar ook twee jaren die mijn ogen openden en me nieuwe kansen lieten zien. Toen bleek dat ik die op de lange termijn buiten mijn vorige werkgever moest zoeken, heb ik de knoop doorgehakt: ik ga weer studeren.

Even concreet: in september ga ik weer naar school. Met 42 jaar ga ik weer de spreekwoordelijke collegebanken in, notabene om zelf voor de klas te mogen staan. Het verlegen meisje van vroeger, dat zelf gepest is, gaat zelf lesgeven op een basisschool. Als alles goed gaat ben ik over 2 of 3 jaar bezig met de laatste loodjes.

Studeren brengt echter nog geen brood op de plank. Daarom zoek ik naast mijn studie nog een uitdagende baan of klus voor 20-32 uur per week in mijn huidige vak: communicatie. Je bent nu op mijn website beland; wellicht kun je nog even verder kijken en eens bekijken of we wat kunnen betekenen voor elkaar. Ik hoor graag van je: een kop koffie of telefoontje kan nooit kwaad:)

Doodle van een boom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.