Dit ben ik!

Jij  bent niet je werk en je werk is niet jij. Maar ze zijn hopelijk wel de beste vrienden.

Altijd doorzetten

Met een werkverleden als interimmer weet ik snel mijn weg te vinden in nieuwe (complexe) organisaties en doe ik wat ik moet doen: een topprestatie neerzetten. In sport laat ik uitdaging zien door mijn grenzen te verleggen, maar daarbij niet aan kwaliteit in te boeten. Ik ben een enthousiast hardloper en bootcamper. Ook na blessures heb ik doorgezet en ben ik weer verder gegaan waar ik was. Vorig jaar liep ik mijn eerste halve marathon in Valencia (Spanje).

Samen wat bereiken

Samenwerken

Samenwerking vind ik in mijn werk belangrijk: je zet de mooiste prestaties neer als iedereen zoveel mogelijk tot zijn recht komt. Iedereen is een puzzelstukje in het proces.  Ik ben kritisch, maar ik wil vooral een coach zijn. Eerlijkheid en oprechte interesse in en respect voor mensen zijn daarbij mijn belangrijkste pijlers. Ik ben direct op een eerlijke manier.

Loyaliteit

Loyaliteit is voor mij ook een belangrijke waarde. Dat zie ik terug in vriendschappen, maar ook in werk, zelfs bij korte projecten. Ik maak makkelijk contact met mensen en pas me eenvoudig aan, maar blijf wel mezelf. Ik vind het prettig om flexibiliteit te kunnen bieden als het nodig is. Collegialiteit is voor mij een belofte met inhoud, waar ik me graag aan hou. Ik vind dat je wat voor elkaar over moet hebben.

Ontspanning

In mijn vrije tijd  ben ik, als ik niet aan het hardlopen of met bootcamp bezig ben, een enthousiast hobbyfotograaf en stap ik regelmatig op mijn sportfiets. Mijn (cultureel) hart gaat sneller kloppen van theater en film.  Ook koken, vooral voor andere mensen, doe ik graag. Daarnaast ben ik vrijwillig  (web)redacteur bij Nikon Club Nederland en ben ik vrijwillig coach voor Petje af, een stichting die gaat voor kansengelijkheid in het basisonderwijs. En ik post op dit blog regelmatig over wat me beroepsmatig bezighoudt.

 

LinkedIn Twitter Pinterest Envelop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.