Dit ben ik!

Mijn naam is Esther van Driel, ik ben 38 jaar jong en trotse Rotterdammer. Ik hou van uitdaging en laat dat vooral zien in mijn werk en in sport. In mijn werk pak ik taken op die ik nog eerder heb gedaan, en bij organisaties die ik niet ken. Ik leg de lat graag hoog! Meer weten over mijn professionele achtergrond? Bekijk dan mijn CV!

Altijd doorzetten
Met een werkverleden als interimmer weet ik snel mijn weg te vinden in nieuwe (complexe) organisaties en doe ik wat ik moet doen: een topprestatie neerzetten. In sport laat ik uitdaging zien door mijn grenzen te verleggen, maar daarbij niet aan kwaliteit in te boeten. Ik ben een enthousiast hardloper en bootcamper. Ook na blessures heb ik doorgezet en ben ik weer verder gegaan waar ik was.

Samen wat bereiken
Wat ik zo leuk vind aan bootcamp is dat je samen werkt aan je conditie en toch een individuele prestatie neerzet. De motivatieSamenwerken van de groep is een enorme stimulans. Samenwerking vind ik in mijn werk ook belangrijk: je zet de mooiste prestaties neer als iedereen zoveel mogelijk tot zijn recht komt. Iedereen is een puzzelstukje in het proces.  Ik ben kritisch, maar ik wil vooral een coach zijn. Eerlijkheid en oprechte interesse in en respect voor mensen zijn daarbij mijn belangrijkste pijlers. Ik ben direct op een eerlijke manier: ik draai niet om de brij heen, maar doe niemand bewust pijn.

Jij  bent niet je werk en je werk is niet jij. Maar ze zijn hopelijk wel de beste vrienden.

Loyaliteit is voor mij ook een belangrijke waarde. Dat zie ik terug in vriendschappen, maar ook in werk, zelfs bij korte projecten. Ik maak makkelijk contact met mensen en pas me eenvoudig aan, maar blijf wel mezelf. Ik vind het prettig om flexibiliteit te kunnen bieden als het nodig is. Collegialiteit is voor mij een belofte met inhoud, waar ik me graag aan hou. Ik vind dat je wat voor elkaar over moet hebben.

TheaterTijd voor ontspanning
In mijn vrije tijd  ben ik, als ik niet aan het hardlopen of met bootcamp bezig ben, een enthousiast hobbyfotograaf en stap ik regelmatig op mijn sportfiets. Mijn (cultureel) hart gaat sneller Nikon D90kloppen van theater en film.  Ook koken, vooral voor andere mensen, doe ik graag. Daarnaast ben ik vrijwillig hoofd- en eindredacteur van het clubmagazine en  (web)redacteur bij Nikon Club Nederland. En ik post op dit blog regelmatig over wat me beroepsmatig bezighoudt.

LinkedIn Twitter Pinterest Envelop

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *